Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/06/2023

Розпорядження міського голови від 02.06.2023 № 144 «Про заходи до Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України»

З метою гідного вшанування  пам’яті дітей, які загинули  внаслідок  збройної агресії російської федерації проти України,  керуючись Постановою Верховної Ради України від 01.06.2021 №1490-ІХ, відповідно до листа Офіса Президента України від 30.05.2023 №41-01/843, на підставі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Розробити та організувати проведення тематичних заходів просвітницького та виховного змісту до Дня вшанування  пам’яті дітей, які загинули  внаслідок  збройної агресії російської федерації проти України в закладах освіти та установах культури.

Червень 2023 р.                                       Лілія Алексейчук, Юлія Крістанова

 

2.  Сприяти, в межах компетенції, реалізації ініціатив об’єднань громадян, спрямованих на проведення тематичних заходів до Дня вшанування  пам’яті дітей, які загинули  внаслідок  збройної агресії російської федерації проти України.

Червень 2023 р.                                       Лілія Алексейчук, Лілія Гудкова, Юлія Крістанова,                                                              Євген Черненко, Наталя Давкніс, Тетяна Медведєва,

                                                                  Олена Лобода

 

3.  Забезпечити  висвітлення матеріалів, пов’язаних  з  Днем вшанування  пам’яті дітей, які загинули  внаслідок  збройної агресії російської федерації проти України,  на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та у засобах масової інформації.

Червень  2023 р.                                       Анастасія Артеменко, Олена Лобода,

                                                                  керівники  засобів масової  інформації (за згодою)

 

4. Звернутися до релігійних організацій із пропозицією провести в День вшанування  пам’яті дітей, які загинули  внаслідок  збройної агресії російської федерації проти України пам’ятного молебню за дітей, які загинули від час російсько-української війни.

До 04 червня  2023 року                         Олена Лобода

 

5. Звернутися через міські засоби масової інформації до керівників підприємств, установ і організацій про необхідність обмежити проведення будь-яких розважальних заходів, спортивних змагань, а також внести відповідні зміни до телепрограм. 

                                                                  Наталя  Кушніренко, Олена Лобода, керівники                                                                     підприємств, установ, організацій всіх форм                                                                         власності, керівники  засобів масової  інформації                                                                      (за згодою)

 

6. Усі заходи проводити із суворим дотриманням вимог законодавства та обмежень воєнного стану.

7.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.

 

Міський голова                                                                                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: