Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/06/2023

Проект рішення від 19.06.2023 «Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Розглянувши подання підприємств та організацій міста по визначенню кандидатур на нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись Положенням про Почесну грамоту виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, затвердженим рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.04.2008 № 379 (зі змінами до Положення про Почесну грамоту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 23.04.2013 № 139,  від 29.01.2015 № 40, від 28.11.2018 № 370, від 25.02.2021 №65 та від 21.03.2021 № 83), ст. ст. 40, 52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. За вагомий внесок у розвиток села та активну участь в наданні допомоги й підтримки населенню та з нагоди відзначення 223 – ї річниці заснування села Бурлача Балка нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Водяного Миколая Володимировича – директора ПП «Виробничо – комерційної фірми «Приватморепродукт»».

       

2. За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток села Бурлача Балка та з нагоди відзначення 223 – ї річниці заснування села Бурлача Балка нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Єфімова Дмитра Павловича – голову Бурлачобалківської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

3. За сумлінну працю, збагачення культурного життя і культурних традицій, значний внесок у розбудову бібліотечної справи села, впровадження новітніх бібліотечних технологій, креативність у роботі в он – лайн режимі під час воєнного стану та з нагоди відзначення 223 – ї річниці заснування села Бурлача Балка нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Головань Тетяну Сергіївну – завідувачку бібліотекою – філією №4 села Бурлача Балка Централізованої бібліотечної системи.

 

4. За добросовісну багаторічну клопітку працю, високий професіоналізм, відмінну організацію підлеглих, активну громадську позицію та з нагоди відзначення ювілейного Дня народження 85 – річчя нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Мілько Віталію Володимирівну – майстра дільниці по прибиранню території ТОВ «Автодор».

 

5. За вагомий внесок у справу і виховання підростаючого покоління, багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Дня Конституції України нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Шкуратову Оксану Петрівну – вчителя навчальних класів Чорноморського ліцею №4 Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

6. За якісну багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, великий особистий внесок у розвиток міста Чорноморська, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції України нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Шестопалова Олександра Івановича – старшого майстра Чорноморського морського фахового коледжу;

Поліщука Олександра Олександровича – майстра виробничого навчання Чорноморського морського фахового коледжу;

Марунчака Володимира Васильовича - майстра виробничого навчання Чорноморського морського фахового коледжу;

Єфанова Миколу Івановича - майстра виробничого навчання Чорноморського морського фахового коледжу.

 

7. За значні досягнення в роботі, багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Дня Конституції України нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Ковальчук Інгу Валеріївну – першого заступника директора КП «Палац спорту Юність» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

Тоток Олександра Валентиновича – юрисконсульта КП «Палац спорту Юність» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

8. За сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Дня Конституції України нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Коломієць Олену Олександрівну – головного спеціаліста служби у справах служби у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

9. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко)  для  виплати матеріального  заохочення перерахувати виконавчому

комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області 14 924,76 грн з урахуванням 0,15 % відшкодувань за послуги банку ( 18,00 грн) за рахунок коштів, передбачених КПКВКМБ 0210180 «Інша діяльність у сфері державного управління».

10. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Бонєва) провести виплату вказаного матеріального заохочення.

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: