Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/06/2023

Рішення міської ради від 23.06.2023 № 401-VIII «Про внесення змін до Міської цільової програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів у багатоквартирних будинках на території Чорноморської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 31.01.2023 № 295 - VIII»

З метою створення сприятливих умов для прискорення впровадження інституту ефективного власника житла, підвищення ефективності управління житловим фондом, формування конкурентного середовища на ринку комунальних послуг шляхом створення і сталого функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та існуючих житлово-будівельних кооперативів на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, беручи до уваги лист КП «МУЖКГ» від 16.06.2023 № Внутр-5712-2023, відповідно до Законів України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до Міської цільової програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів у  багатоквартирних будинках на території Чорноморської міської територіальної громади  на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 31.01.2023 № 295 – VIII, а саме:
    1. 1. Викласти третій абзац розділу IV Програми у новій редакції: «- капітальний ремонт благоустрою прибудинкової території ОСББ (ЖБК) здійснюється на умовах співфінансування - 80 % від загальної вартості робіт (бюджет громади), решта, але не менше 20 % - кошти ОСББ (ЖБК), які зараховуються до цільового фонду».

 1.2. Викласти останній абзац розділу IV Програми у новій редакції: «При реалізації даної Програми першочергово здійснюється фінансування заходів за Міською програмою сприяння діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів у багатоквартирних будинках на території Чорноморської міської територіальної громади на 2019 -  2022 роки, затвердженою рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2019  № 521-VII (зі змінами та доповненнями), в межах бюджетних призначень, затверджених рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 № 163- VIII «Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 23.12.2021 № 146-VIII «Про бюджет Чорноморської міської територіальної громади на 2022 рік» та врахованих в бюджеті Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік на умовах співфінансування, визначених у даному розділі Програми».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності,  заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення