Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/06/2023

Рішення виконавчого комітету від 23.06.2023 № 161 «Про надання ТОВ «Сільпо-Фуд» дозволу на розміщення зовнішньої реклами на декоративному елементі вхідної групи будівлі торговельного центру по проспекту Миру, 19 у м.Чорноморську Одеського району Одеської області»

До виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області надійшла заява від ТОВ «Сільпо-Фуд» про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами - одностороннього рекламного щита «Сільпо» розміром 3.50м х 1.43(h)м - 1од. на декоративному елементі вхідної групи будівлі торговельного центру по проспекту  Миру, 19 у м. Чорноморську  Одеського району  Одеської області.                          

Враховуючи право ТОВ «Сільпо-Фуд», як суборендаря / афілійованого суборендаря на розміщення зовнішньої реклами, яке вказано в п.7 «Реклама» договору суборенди від 27.10.2021 та в п.5.7 договору суборенди № 4-СА від 27.10.2021, керуючись Правилами розміщення зовнішньої реклами на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, затвердженими рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 31.10.2019 № 277, Типовими  правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003  № 2067, Законом України «Про рекламу», статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області  вирішив :

 

1. Надати ТОВ «Сільпо-Фуд» дозвіл на  розміщення  зовнішньої реклами - одностороннього рекламного щита «Сільпо» розміром 3.50м х 1.43(h)м - 1од. на декоративному елементі вхідної групи будівлі торговельного центру по проспекту Миру, 19 у  м. Чорноморську  Одеського району  Одеської області  строком на п’ять  років.

 

 2. Контроль  за   виконанням    цього   рішення    покласти на  заступника   міського   голови   Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                          Василь ГУЛЯЄВ                                                                                      


Прикріплені файли: