Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/06/2023

Рішення міської ради від 23.06.2023 № 411-VIII «Про створення служби у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З метою забезпечення реалізації  на  території  Чорноморської міської територіальної громади  державної  політики  з  питань соціального захисту  дітей, беручи до уваги подання начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської  міської   ради   Одеського району Одеської області Гудкової Лілії  від 29.05.2023 № Внутр-5107-2023, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись Законом України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», статтею 26 Закону Україні “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Створити службу у справах дітей Чорноморської  міської   ради   Одеського району Одеської області зі статусом юридичної особи.

Місце знаходження юридичної особи: 68003, Одеська область, Одеський район,  місто Чорноморськ, проспект Миру, 33.

Основний вид діяльності: 84.11 Державне управління загального характеру. 

2. Затвердити положення про службу у справах дітей Чорноморської  міської   ради   Одеського району Одеської області (додається).

3. Підпункт 1.14 пункту 1 рішення Чорноморської  міської   ради   Одеського району Одеської області від 30.03.2021 № 33-VIII «Про затвердження положень про управління, відділи та інші структурні підрозділи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у новій редакції» вважати таким, що втратив свою чинність.

4. Дане рішення набирає чинності з 1 липня 2023 року.

5. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян,  першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                    Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення