Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/07/2023

Рішення виконавчого комітету від 21.07.2023 № 198 «Про надання дозволу на перекриття дороги під час проведення капітального ремонту магістральної теплової мережі на ділянці по вул. Торговій (р-н ринку «Ранковий») в м. Чорноморськ Одеського району Одеської області»

З метою проведення капітального ремонту магістральної теплової мережі на ділянці по вул. Торговій (р-н ринку «Ранковий») в м. Чорноморськ Одеського району Одеської області, керуючись ст.ст. 17, 30, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 6 Закону України «Про дорожній рух»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

вирішив:

 

1. Надати дозвіл виконавцям робіт з проведення капітального ремонту магістральної теплової мережі на ділянці по вул. Торговій (р-н ринку «Ранковий») в м. Чорноморськ Одеського району Одеської області на перекриття дороги з 24.07.2023 по 24.10.2023.

2. Директору комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Анатолій Паншин) розробити тимчасову схему дорожнього руху на час проведення робіт та надати її на погодження до Управління патрульної поліції в Одеській області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: