Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07/08/2023

Рішення міської ради від 01.08.2023 № 429-VIII «Про схвалення звернення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до Кабінету Міністрів України щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах за надані послуги з постачання теплової енергії»

З метою належної підготовки до проходження опалювального сезону та забезпечення мешканців Чорноморської міської територіальної громади теплом, беручи до уваги листи виконавчого директора Одеського регіонального відділення Асоціації міст України та директора  КП «Чорноморськтеплоенерго», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила: 

 

  1. Схвалити звернення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до Кабінету Міністрів України щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах за надані послуги з постачання теплової енергії (додається).

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення