Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07/08/2023

Проект рішення від 07.08.2023 «Про надання згоди на безоплатну передачу майна з комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади до комунальної власності Херсонської міської військової адміністрації»

Беручи до уваги клопотання начальника Херсонської міської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області від 11.07.2023 № 1081-вих/2023 (№ ВХ-2763-23 від 11.07.2023) про передачу до комунальної власності Херсонської міської військової адміністрації насосної станції і насосів та погодження балансоутримувача - комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, в господарській діяльності якого не використовується зазначене майно, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», статтями 317 та 319 Цивільного кодексу України, статтями 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду на безоплатну передачу з комунальної власності Чорноморської  міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (з балансу комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області)   до комунальної власності Херсонської міської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області  наступного  майна: 13 насосна станція DAB 3х9.2 (одна одиниця), 18 насос Willo 1Х3.7 10м3/год ( одна одиниця), 35 насос Willo 1Х3.7 10 м3/год (одна одиниця).
  2. Затвердити перелік уповноважених представників від імені Чорноморської міської територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, які будуть залучені у складі комісії до здійснення заходів щодо безоплатної передачі  майна, визначеного у пункті 1 даного рішення  (додається).
  3. Комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області після оформлення акту приймання – передачі зазначеного майна, відобразити відповідні зміни у своєму бухгалтерському обліку згідно з нормами законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови  Руслана Саїнчука та Ігоря Сурніна

 

Міський голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення