Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/09/2023

Проект рішення від 22.09.2023 «Про затвердження договорів про передачу міжбюджетних трансфертів»

Відповідно до статей 93, 101 Бюджетного кодексу України, рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 284-VIII "Про бюджет Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік" (зі змінами та доповненнями),  враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись пунктом 43 частини першої статті 26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити:

1.1. Договір № 1 від 29 березня 2023 року про передачу міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету, укладений між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Херсонською міською радою Херсонського району Херсонської області (додається).

1.2. Договір № 2 від 01 червня 2023 року про передачу міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету, укладений між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Одеською районною державною (військовою) адміністрацією Одеської області (додається).

1.3. Договір № 3 від 28 червня 2023 року про передачу міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету, укладений між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Сергіївською селищною радою  Білгород-Дністровського району Одеської області (додається).

1.4. Договір № 4 від 28 серпня 2023 року про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів іншої субвенції з місцевого бюджету Чорноморської міської територіальної громади до обласного бюджету Одеської області, укладений між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією (додається).

1.5. Договір № 5 від 07 вересня 2023 року про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів з бюджету  Чорноморської міської територіальної громади до обласного бюджету Одеської області у вигляді іншої субвенції з місцевого бюджету,  укладений між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією (додається).

 2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з   фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Наталю Яволову.

 

Міський голова                                                                                 Василь ГУЛЯЄВ         


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення