Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/09/2023

Рішення виконавчого комітету від 25.09.2023 № 254 «Про зміну договору найму жилого приміщення»

Розглянувши заяву гр. Денисової Тамари Вікторівни та подані документи щодо зміни договору найму на квартиру № _ по вул. Зеленій, буд. 2-Б у с. Малодолинське  Одеського району Одеської області на її ім’я в зв’язку зі смертю попереднього наймача Снурнікова Віталія Івановича (копія свідоцтва про смерть від 24.06.2022 серія I-ЖД  № 698144 відділу державної реєстрації актів цивільного стану в м. Одесі Південного міжрегіонального  управління    Міністерства   юстиції  (м. Одеса), рекомендації громадської комісії з житлових питань від 15.09.2023 (протокол № 7), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

Попередній наймач квартири Снурніков Віталій Іванович був зареєстрований у квартирі один на підставі ордеру, наданому йому згідно з рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області від 14.02.2017 № 37 «Про надання  житла соціально незахищеним категоріям  громадян у гуртожитку за   адресою: Одеська область, місто Чорноморськ, село  Малодолинське, вул. Зелена, буд. № 2-Б» як особі з інвалідністю-ліквідатору аварії на ЧАЕС 2 групи, віднесеному до 1 категорії постраждалих, згідно з висновком комісії з питань надання житлової площі в гуртожитку комунальної власності територіальної громади м. Чорноморська (протокол від 20.12.2016 № 3) відповідно до «Порядку надання житлової площі в гуртожитку комунальної власності територіальної громади м. Чорноморська, розташованого за адресою: Одеська область, Одеський район, м.Чорноморськ, с.Малодолинське, вул.Зелена, 2-Б», затвердженого рішенням Чорноморської  міської ради Одеської області від 06.09.2016 № 143 – VII.

 Гр. Денисова Тамара Вікторівна перебувала в шлюбі зі Снурніковим Віталієм Івановичем з 22.11.2011 по день смерті та, відповідно листа КП «МУЖКГ» зі слів сусідів мешкала з чоловіком у вищезазначеній квартирі.                                                                                                                                             

Враховуючи викладене, на підставі статей 103,104, 106 Житлового Кодексу України (назва Кодексу в редакції Закону № 2215-IX від 21.04.2022), керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконавчий  комітет  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської  області   вирішив:

1. Доручити комунальному підприємству «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області внести зміни до договору найму житлового приміщення та переоформити особовий рахунок на Денисову Тамару Вікторівну  - на  квартиру  № _  по  вул. Зеленій, буд. 2-Б   у  с. Малодолинське  Одеського району  Одеської  області.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

          Міський голова                                             Василь ГУЛЯЄВ                                                                  

 

                                      

 


Прикріплені файли: