Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/09/2023

Рішення виконавчого комітету від 25.09.2023 № 255 «Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на магазин – бар з літнім майданчиком № 2-М по вул. Жовтневій, в м. Чорноморську Одеського району Одеської області»

Розглянувши заяву гр. Позднякова Михайла Михайловича про видачу дублікату свідоцтва про право власності на магазин – бар з літнім майданчиком № 2-М (теперішній -  № 11, присвоєно згідно з рішенням виконавчого комітету Іллічівської міської ради «Про впорядкування нумерації  об'єктів нерухомості, розташованих по вулиці Жовтневій в  м. Іллічівську від 24.03.2011 № 195) по вул. Жовтневій (теперішня - вул. Вишнева, перейменована згідно з розпорядженням Іллічівського міського голови «Про перейменування окремих вулиць та провулків, які знаходяться на території Іллічівської міської ради Одеської області» від 10.02.2016 № 80) в м. Чорноморську Одеського району Одеської області в зв’язку з втратою оригіналу свідоцтва, виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив, що  свідоцтво видане на підставі рішення виконавчого комітету Іллічівської міської ради від 27.01.2000 № 21, згідно з яким    гр. Позднякову  Михайлу Михайловичу належить в цілому магазин – бар з літнім майданчиком загальною площею 51,2 м2 за адресою: вул. Жовтнева (теперішня -   вул. Вишнева), № 2-М (теперішній - № 11) у м. Чорноморську Одеського району Одеської області.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 327 Цивільного Кодексу України, ст. 53 Закону України «Про нотаріат», ст. 31 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області   вирішив:

1. Видати гр. Позднякову Михайлу Михайловичу дублікат свідоцтва про право власності на магазин – бар з літнім майданчиком загальною площею 51,2 м2 за адресою:  вул. Жовтнева (теперішня - вул. Вишнева), № 2-М (теперішній - №11) у м. Чорноморську Одеського району Одеської області.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

 Міський голова                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення