Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/10/2023

Проект рішення від 03.10.2023 «Про надання згоди комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на списання транспортних засобів шляхом продажу на електронному аукціоні»

Розглянувши листи комунального некомерційного  підприємства «Чорноморська лікарня»  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області   від 25.08.2023 № Внутр-8503-2023 та від 22.09.2023 № Внутр-9615-2023, додані документи щодо списання транспортних засобів, беручи до уваги фізичний знос цих транспортних засобів та економічну недоцільність проведення їх капітального ремонту, керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 12.04.2018 № 318-VII «Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Чорноморської територіальної громади в Одеській області», постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 «Про затвердження Порядку проведення  електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації  та визначення додаткових умов продажу», враховуючи рекомендації  постійної  комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, на підставі статей 317, 319  Цивільного кодексу України,  статей  26, 60  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на списання шляхом продажу на електронному аукціоні транспортних засобів, які знаходяться на балансі підприємства, за переліком, що додається. 
  2. Комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

         2.1. Здійснити відповідні заходи щодо продажу транспортних засобів, зазначених у додатку до даного рішення,  через електронну торгову систему  відповідно до норм чинного законодавства.

         2.2. Після реалізації (продажу) транспортних засобів, зазначених у додатку до даного рішення,  здійснити їх списання зі свого  балансу та оформити документацію згідно з нормами чинного законодавства.

         3.  Кошти, отримані від реалізації (продажу) вищезазначених транспортних засобів, зарахувати на поточний рахунок комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня»  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та направити їх на підтримку належного утримання основних фондів підприємства.

         4. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови  Романа Тєліпова та Ігоря  Сурніна.

 

Міський голова                                                                              Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення