Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

04/10/2023

Проект рішення від 04.10.2023 «Про затвердження Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування, в Чорноморській міській територіальній громаді»

На виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою інституційного забезпечення та впорядкування процесу проведення електронних публічних консультацій в Чорноморській міській територіальній  громаді, для безпосередньої участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, керуючись статтями 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

    

 виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  вирішив:

 

1. Затвердити Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування, в Чорноморській міській територіальній громаді Одеського району Одеської області (далі - Положення) згідно з додатком.

2.Відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити організаційно-технічні заходи щодо підключення Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області до сервісу «Електронні консультації з громадськістю» на платформі «Єдина платформа місцевої електронної демократії». Надати доступ відповідним структурним підрозділам Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до адміністрування вебпорталу «Е-консультації» для здійснення наповнення необхідною інформацією, провести навчання посадових осіб та надавати необхідну консультаційну допомогу.

3. Відділу з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області здійснювати контроль за дотриманням вимог Положення щодо підготовки, проведення публічних електронних консультацій та проводити аналіз результатів обговорень.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова та керуючу справами виконавчого комітету Наталю Кушніренко.

   

Міський  голова                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення