Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/10/2023

Рішення виконавчого комітету від 05.10.2023 № 276 «Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _____________________________________ р.н.»

При розгляді заяви громадянки ___________________, яка проживає за адресою:  вулиця _____, будинок № __, квартира № __, м. Чорноморськ Одеського району Одеської області, а також матеріалів  служби у справах дітей встановлено:

_________________ р.н., (паспорт громадянина України № ______________, виданий 08.08.2023, орган, що видав - ____, дійсний до 08.08.2027), уродженець міста Херсон Херсонської області, прибув до міста Чорноморська разом з матір’ю у липні 2023 року, проживають за адресою: вулиця ____, будинок № __, квартира № __, м. Чорноморськ Одеського району Одеської області. 

Внаслідок воєнних дій зазнав психологічного насильства, моральних та психологічних страждань, що не потребують доведення.

Відповідно до ст. ст. 10, 30-1 Закону України «Про охорону дитинства» та постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (із змінами і доповненнями), підпункту                   6 пункту 3 Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 05.04.2017       № 268 (із змінами), враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 27.09.2023,  керуючись ст.ст. 34,38, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   

виконавчий комітет Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області

вирішив:

 

        1. Надати неповнолітньому _________________р.н., статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. 

        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

         Міський голова                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення