Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/10/2023

Рішення виконавчого комітету від 05.10.2023 № 279 «Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________________________________ р.н.; ___________________________________ р.н.»

При розгляді заяви громадянки ______________________, яка проживає за адресою:  вулиця 1 Травня, будинок № ___, квартира № ___, м. Чорноморськ Одеського району Одеської області, а також матеріалів  служби у справах дітей встановлено:

________________ р.н. (паспорт громадянина України № __________, виданий 31.08.2023, орган, що видав - _____, дійсний до 31.08.2033), уродженка смт. Чаплинка Чаплинського району Херсонської області; _______________ р.н. (свідоцтво про народження І-КГ № __________, видане ___________ відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Чаплинського управління юстиції у Херсонській області), уродженка смт. Чаплинка Чаплинського району Херсонської області,  прибули до міста Чорноморська з смт. Чаплинка Каховського району Херсонської області разом з батьками у серпні 2022 року, проживають за адресою: вулиця 1 Травня, будинок № ____, квартира № ___ ,  м. Чорноморськ Одеського району Одеської області. 

Внаслідок воєнних дій зазнали психологічного насильства, моральних та психологічних страждань, що не потребують доведення.

Відповідно до ст. ст. 10, 30-1 Закону України «Про охорону дитинства» та постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (із змінами і доповненнями), підпункту 6 пункту 3 Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 № 268               (із змінами), враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини № 10 від 27.09.2023, керуючись ст.ст. 34,38, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   

виконавчий комітет Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області

вирішив:

 

        1. Надати повнолітній _____________ р.н., малолітній  ______________р.н., статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. 

        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

     Міський  голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення