Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/10/2023

Рішення міської ради від 05.10.2023 № 455-VIII «Про прийняття майна (ноутбуків) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади»

З метою покращення матеріально – технічної бази закладів загальної середньої освіти,  відповідно до  рішення  Одеської обласної ради від  23.06.2023  № 549 - VIIІ «Про  передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність територіальних громад Одеської області», враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, на підставі статей 319, 327 Цивільного кодексу України, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Прийняти майно, яке обліковується на балансі Комунальної установи «Одеський  обласний центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення закладів і установ освіти», зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згідно з додатком 1 до даного рішення (додається).
  2. Створити комісію з питань приймання-передачі майна, зазначеного у додатку 1 до даного рішення,  зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та затвердити її склад згідно з додатком 2 до даного рішення (додається).
  3. Комісії забезпечити приймання майна, зазначеного у додатку  1 до даного рішення, до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згідно з порядком, встановленим чинним законодавством.   
  4. Майно, зазначене у додатку 1 до даного рішення, передати на баланс (в оперативне  управління) управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з метою його використання закладами загальної середньої освіти у навчальному процесі.
  5. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження майна відповідно  до  Закону  України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників міського голови Романа Тєліпова та Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення