Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/10/2023

Рішення міської ради від 05.10.2023 № 457-VIII «Про надання комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоди на списання майна (установки діоксид хлору)»

З метою впорядкування бухгалтерського обліку комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської  області та зменшення податкового навантаження, беручи до уваги клопотання директора даного комунального підприємства № Внутр – 8981-2023 від 08.09.2023 та додані до нього документи щодо надання згоди на списання майна: двох установок діоксиду хлору   Grundfos Oxiperm OCD-164, які  втратили експлуатаційну цінність,  а проведення  їх капітального ремонту є економічно недоцільним, керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2018 № 318-VII «Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Чорноморської територіальної громади в Одеській області», враховуючи рекомендації  постійної  комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, на підставі ст. ст. 317, 319  Цивільного кодексу України, ст. ст. 17, 26, 60  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада  Одеського району Одеської області вирішила:

 

        1. Надати комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоду на списання  майна згідно з додатком до даного рішення (додається).

        2. Комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо майна, зазначеного у додатку до даного рішення, згідно з чинним законодавством:

        2.1. Оприбуткувати складові запасні частини, які придатні для подальшого використання. 

        2.2.  Здійснити відповідні заходи щодо  його списання.

        2.3.  Оформити належним чином  необхідну документацію.

        2.4. У місячний строк після закінчення  процедури розбирання, демонтажу та оприбуткування надати до управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  звіт про списання майна за встановленою формою.

        3.  Кошти, отримані у зв’язку із списанням майна, зарахувати на поточний рахунок комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та  направити на  підтримку належного утримання основних фондів підприємства.

       4. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови  Руслана  Саїнчука  та  Ігоря  Сурніна.

 

Міський голова                                                                           Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення