Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/10/2023

Рішення міської ради від 05.10.2023 № 458-VIII «Про затвердження Порядку встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади»

З метою упорядкування та регламентації процедури встановлення, обліку та демонтажу  пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.09.2004р. № 1181 «Деякі питання спорудження (створення) пам’ятників і монументів», наказу Державного комітету України з будівництва та архітектури Міністерства культури і мистецтв України від 30.11.2004 № 231/806 «Про затвердження Порядку спорудження (створення) пам’ятників і монументів», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 

 

       Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області  вирішила:

 

  1.  Затвердити Порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади  (додається).
  2. Управлінню архітектури та містобудування виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області підготувати проєкт рішення виконавчого комітету про затвердження складу комісії з розгляду питань встановлення пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної  громади.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, заступників міського голови Ігоря Сурніна та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення