Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11/10/2023

Проект рішення від 11.10.2023 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, затвердження складу конкурсної комісії та Положення про конкурсну комісію»

З метою забезпечення проведення конкурсу на визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, керуючись статтею 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», статтею 33 Закону України «Про управління відходами», статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановами Кабінету Міністрів України від 08.08.2023 № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами» та від 25.08.2023 № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

        

  1. Провести конкурс на визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.
  2. Утворити конкурсну комісію по проведенню конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області та затвердити її склад (Додаток №1).
  3. Затвердити Положення про конкурсну комісію з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (Додаток №2).
  4. Опублікувати оголошення про затвердження Положення про конкурсну комісію з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на офіційному сайті Чорноморської територіальної громади.
  5. Визначити такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 28.11.2018 року № 343 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території Чорноморської міської ради Одеської області», рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 28.11.2018 року № 355 «Про затвердження конкурсної документації з проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території Чорноморської міської ради Одеської області».
  6. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

 

Міський голова                                                                             Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення