Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/10/2023

Проект рішення від 17.10.2023 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Відповідно до наданих комунальним підприємством «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського  району Одеської області заяви від 30.06.2023 №Внутр-6177-2023, звернення від 04.10.2023  №Внутр-10180-2023,  розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії на 2023-2024 роки, на підставі  п. п. 2 п. 3 ст. 4,  Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на  теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011  №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на  житлово-комунальні послуги»,  постанови Кабінету Міністрів України від 19.07.2022 №812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам»,  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України  від  12.09.2018 №239   «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018  №130 «Про затвердження  Порядку інформування споживачів про намір зміни/цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», керуючись ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», ст. 12 Закону України «Про ціни та ціноутворення»; ст.1 Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області  вирішив:

 

  1. Встановити комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської  області економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії у розмірах та за структурами, наведеними в додатках 1-5 до цього рішення, та з урахуванням додатку 6 до цього рішення.
  2. Комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської  області застосовувати для споживачів двоставкові тарифи  та послуги з постачання теплової енергії згідно з додатком 7 до цього рішення та з урахуванням додатку 6 до цього рішення.
  3. На підставі п.4 додатку до Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  від 19.07.2022 №812 та відповідно до вимог пунктів 59-61 Правил надання послуг з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 830, комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської  області в опалювальний період щомісячно здійснювати перерахунок умовно-змінної частини двоставкового тарифу для потреб інших споживачів з урахуванням ціни природного газу, що використовується для виробництва теплової енергії та надання послуг з постачання теплової енергії, та застосовувати її для нарахування за спожиті послуги.  
  4. Ввести в дію дане рішення з 01.11.2023.
  5. Оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті  Чорноморської міської ради.
  6. З 01.11.2023 рішення виконавчого комітету Чорноморської  міської ради Одеського району  Одеської  області   від 25.10.2022 № 296  «Про  встановлення  тарифів  на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії комунальному підприємству  «Чорноморськтеплоенерго»    Чорноморської міської  ради Одеського району  Одеської  області» вважати таким, що завершило дію.
  7. Контроль    за    виконанням   цього   рішення   покласти   на   заступника  міського    голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення