Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/10/2023

Проект рішення від 18.10.2023 «Про включення до числа службових кімнати № 56 у гуртожитку по вулиці Парковій, буд. 20-А в місті Чорноморську Одеського району Одеської області»

Розглянувши клопотання адміністрації комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та подані документи, а також рекомендації громадської комісії з житлових питань від 11.10.2023 (протокол № 8) про включення до числа службових кімнати № 56 жилою площею 18,5 кв. м у гуртожитку по вул. Парковій, буд. 20-А в місті Чорноморську Одеського району Одеської області та закріплення її за двірником відділу соціального побуту комунального підприємства «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Денисюк Лесею Степанівною, на підставі Положення про порядок надання службових приміщень та Переліку категорій працівників, яким може бути надано службові жилі приміщення, затвердженого постановою Ради Міністрів Української РСР від 04.02.1988 № 37, статті 118 Житлового Кодексу України, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

           

  1. Включити кімнату № 56 в гуртожитку по вул. Парковій, буд. 20-А в місті Чорноморську Одеського району Одеської області до числа службових.
  2. Закріпити кімнату № 56 в гуртожитку по вул. Парковій, буд. 20-А в місті Чорноморську за Денисюк Лесею Степанівною з видачею ордера на службове жиле приміщення на склад сім’ї - одна.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: