Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/10/2023

Проект рішення від 18.10.2023 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, постачання та послуги з постачання теплової енергії Товариству з обмеженою відповідальністю «ДП Моноліт-Сервіс»»

Відповідно до наданих ТОВ «ДП Моноліт-Сервіс» заяви від 02.10.2023 №ВХ-4085-23  та розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, постачання та послуги з постачання теплової енергії на 2023-2024 роки, на підставі  п. п. 2 п. 3 ст. 4  Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на  теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011  №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на  житлово-комунальні послуги»,  постанови Кабінету Міністрів України від 19.07.2022 №812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам»,  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України  від  12.09.2018 №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018  №130 «Про затвердження  Порядку інформування споживачів про намір зміни/цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», керуючись ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», ст. 12 Закону України «Про ціни та ціноутворення», ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області  вирішив:

 

  1. Встановити ТОВ «ДП Моноліт-Сервіс» економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію, її виробництво, постачання та послуги з постачання теплової енергії з урахуванням витрат на утримання та ремонт індивідуальних теплових пунктів для споживачів категорії «населення» у розмірах та за структурами, наведеними в додатках 1-2 до цього рішення.
  2. ТОВ «ДП Моноліт-Сервіс»  застосовувати для споживачів категорії «населення» двоставкові тарифи  на послуги з постачання теплової енергії з урахуванням витрат на утримання та ремонт індивідуальних теплових пунктів згідно з додатком 3 до цього рішення. 
  3. Ввести в дію дане рішення з 01.11.2023.
  4. Оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті  Чорноморської міської ради.
  5. З 01.11.2023 рішення виконавчого комітету Чорноморської  міської ради Одеського району  Одеської  області   від 27.12.2018 № 383  «Про  встановлення двоставкових  тарифів  на теплову енергію, її виробництво, постачання та послуги з постачання теплової енергії дочірньому підприємству «Моноліт-Сервіс» вважати таким, що завершило дію.
  6. Контроль    за    виконанням   цього   рішення   покласти   на   заступника  міського    голови  Руслана Саїннчука.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення