Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/10/2023

Проект рішення від 19.10.2023 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна (генераторів) від Міжнародної організації з міграції»

Міжнародною організацією з міграції («МОМ»), яка входить до системи ООН, Представництво в Україні, в рамках проєкту МОМ: «Завчасне розміщення та розповсюдження наборів непродовольчих товарів (ННТ), комплектів першої необхідності (КПН) та інших предметів допомоги  в Україні («Проєкт МОМ»)  за формою безоплатного  приймання майна від 14 вересня 2023 року Чорноморській міській територіальній громаді в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області передається інше окреме індивідуально визначене майно (генератори).

Беручи до уваги зазначене, з метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається до комунальної власності Чорноморської міської  територіальної  громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи рекомендації  постійної комісії з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 25, 60  Закону  України   "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району від Міжнародної організації з міграції інше окреме індивідуально визначене майно за переліком, зазначеним  у додатку 1  до даного рішення (додається).  
  2.  Майно, зазначене у додатку  1 до даного рішення, безоплатно передати на баланс (господарське відання) комунальним підприємствам «Чорноморськводоканал» та  «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за розподілом  згідно з додатком 2 до даного рішення.  
  3.    Уповноважити міського голову Василя Гуляєва на підписання актів приймання – передачі до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області іншого окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного у додатку 1 до даного рішення,  та його подальшу безоплатну передачу на баланс (господарське відання) комунальним підприємствам «Чорноморськводоканал» та  «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської.
  4.    Комунальним  підприємствам  «Чорноморськводоканал» та  «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  відображення надходження майна в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови Ігоря Сурніна та Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення