Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/10/2023

Рішення міської ради від 25.10.2023 № 473-VIII «Про затвердження договору про передачу міжбюджетних трансфертів»

Відповідно до статей 93, 101 Бюджетного кодексу України, рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 05.10.2023 № 451-VIІI "Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20.12.2022 № 284–VІII "Про бюджет Чорноморської міської територіальної громади на 2023 рік"", враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись пунктом 43 частини першої статті 26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити Договір № 6 від 16 жовтня 2023 року про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів іншої субвенції з місцевого бюджету Чорноморської міської територіальної громади до обласного бюджету Одеської області,  укладений між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Наталю Яволову.

 

Міський голова                                                                                 Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення