Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/10/2023

Рішення міської ради від 25.10.2023 № 474-VIII «Про надання згоди на безоплатну передачу нерухомого майна (частини нежитлових приміщень по проспекту Миру, 41-А) з балансу комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З метою облаштування укриття для працівників комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   та пункту обігріву в нежитлових приміщеннях загальною площею 108,9 кв.м за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, проспект Миру, 41-А, беручи до уваги відповідний лист директора комунального підприємства «Чорноморськводоканал» (№ Внутр-8057-2023 від 16.08.2023) та погодження балансоутримувача даних нежитлових приміщень - комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» (№ Внутр-7537-2023 від 03.08.2023), враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтями 317, 319 Цивільного кодексу України, статтями 17, 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 Чорноморська  міська рада  Одеського району Одеської області  вирішила:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу з балансу (господарського відання)  комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс (господарське відання) комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області частини нежитлових приміщень загальною площею 108,9 кв.м будівлі з надбудовою для розміщення адміністративно-технічних приміщень за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, проспект Миру, 41-А згідно з додатком до даного рішення (додається).

2. Припинити за комунальним підприємством «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області право господарського відання на нерухоме майно, зазначене  у пункті 1 даного рішення.

3. Закріпити за комунальним підприємством «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на праві господарського відання нерухоме майно, зазначене  у пункті 1 даного рішення.

4. Комунальним підприємствам «Чорноморськтеплоенерго» та «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

4.1. Оформити належним чином акт приймання-передачі нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення, та забезпечити відображення надходження та вибуття даного майна в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України  «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

4.2. Здійснити заходи щодо державної реєстрації  права  на  нерухоме майно,  зазначене у пункті 1 даного рішення, згідно з чинним  законодавством України.

5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників міського голови  Ігоря Сурніна та Руслана Саїнчука.      

 

Міський голова                                                      Василь ГУЛЯЄВ

 

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення