Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/10/2023

Рішення міської ради від 25.10.2023 № 479-VIII «Про затвердження Договору про встановлення побратимських зв’язків між містом Чорноморськ (Україна) і Ганзейським містом Вісмар (Федеративна Республіка Німеччина)»

         13 жовтня 2023 року  Чорноморський міський голова Василь Гуляєв та мер міста Вісмар Томас Байєр  підписали Договір про встановлення побратимських зв’язків між містом Чорноморськ (Україна) і Ганзейським містом Вісмар  (Федеративна Республіка Німеччина), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

            Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити Договір про встановлення побратимських зв’язків між містом Чорноморськ (Україна) і Ганзейським містом Вісмар (Федеративна  Республіка Німеччина), який підписаний 13 жовтня  2023 року.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

           Міський голова                                                  Василь  ГУЛЯЄВ  

 

 


Прикріплені файли: