Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/11/2023

Розпорядження міського голови від 07.11.2023 № 298 «Про організацію поїздки учнів закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської територіальної громади до міста Лор’ян (Франція)»

Відповідно до запрошення Центру освіти, відділу спорту та молоді міста Лор’ян (Франція) (ВХ-4575-23 від 31.10.2023) делегації учнів м. Чорноморська для налагодження комунікативних відносин між містами Лор’ян та Чорноморськ, керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.03.2021 №  25 –VIII «Про затвердження Міської цільової програми розвитку освіти міста Чорноморська на 2021 - 2025 роки», ст. ст. 42, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

1. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області організувати поїздку до м. Лор’ян (Франція) учнів закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та супроводжуючих осіб відповідно до вимог чинного законодавства.

2. Виділити 52 500, 00 грн з коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади для оплати транспортних послуг з організації перевезення учнів та супроводжуючих осіб до м. Кишинів (Республіка Молдова) та в зворотньому напрямку.

3. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) перерахувати управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області кошти у сумі 52 500, 00  грн в межах затверджених бюджетних призначень на утримання закладів загальної середньої освіти.

4. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Андрій Ковальов) виділені кошти у сумі 52 500, 00 грн спрямувати за цільовим призначенням.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Виконуючий обов’язки міського голови                                              Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до розпорядження Чорноморського міського голови

Про організацію поїздки учнів закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської територіальної громади  до міста Лор’ян (Франція)

Розпорядженням голови Чорноморської міської ради пропонується задовольнити клопотання управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Про організацію поїздки учнів закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської територіальної громади   до  міста  Лор’ян (Франція).

Відповідно до запрошення Центру освіти, відділу спорту та молоді міста Лор’ян (Франція) (ВХ-4575-23 від 31.10.2023р.) делегації учнів м. Чорноморська із супроводжуючими особами для налагодження комунікативних відносин між містами Лор’ян та Чорноморськ, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2021 № 1167 «Про затвердження Порядку організації виїзду дітей за кордон на оздоровлення та відпочинок», керуючись             ст. ст. 42, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

        1. Організувати поїздку до м. Лор’ян (Франція) учнів закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та супроводжуючих осіб за списком згідно з додатком.

        2. Виділити 52 500, 00 грн з коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади для оплати транспортних послуг з організації перевезення учнів та супроводжуючих осіб до м. Кишинів (Республіка Молдова) та в зворотньому напрямку. 

        3. Перерахувати управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області кошти у сумі 52 500, 00  грн в межах затверджених бюджетних призначень на утримання закладів загальної середньої освіти. 

        4. Виділені кошти у сумі 52 500, 00 грн спрямувати за цільовим призначенням.  

 

В.о.  начальника управління освіти                                                   Андрій КОВАЛЬОВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення