Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/11/2023

Проект рішення від 10.11.2023 «Про прийом громадян на квартирний облік»

Розглянувши заяви громадян  щодо прийняття на квартирний облік та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії з житлових питань  від 07.11.2023 (протокол № 9), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

- Кожедубов Андрій В'ячеславович - капітан Національної поліції, згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.10.2022 № 5136-5002256989 він та члени родини у складі - 4 осіб (він, дружина Кожедубова Катерина Євгенівна, дочка Кожедубова Мілана Андріївна, 2013 року народження, син Кожедубов Макарій Андрійович, 2017 року народження) перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб. Сім’я Кожедубова Андрія В’ячеславовича зареєстрована в м. Волноваха Донецької області, проживає родина в  кв. № ____ по вул. Парковій, буд. 6 в м. Чорноморську Одеського району Одеської області.

Кожедубов Андрій В’ячеславович і Кожедубова Катерина Євгенівна - учасники бойових дій АТО (посвідчення чоловіка від ____ серія МВ № ____, дружини від ____ серія УБД                            № ____).

Відповідно до вимог підпункту 8 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій згідно з пунктом  19 частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

- Самсоненко Святослав Сергійович перебуває на військовій службі, з 31.07.2023 місце реєстрації має  в однокімнатній  квартирі № _____, жилою площею 10,6 кв.м по  вул. 1Травня, буд. 7, всього на цій площі зареєстровано 2 особи (він, Васильченко Радж Володимирович - власник цієї квартири). Дружина Атаманчук Олександра Костянтинівна та діти: Атаманчук Єва Святославівна, 2019 року народження і Атаманчук Матвій Святославович, 2020 року народження реєстрації місця проживання в місті Чорноморську  не мають. Проживає родина по усному договору в орендованій квартирі № ____ по  вул. Данченка, 12.  

Самсоненко Святослав Сергійович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від _____ серія  УБД № _____).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" без урахування 5 років проживання в місті відповідно до вимог пункту 15 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР».

- Старуш Антон Володимирович - змінний електромонтер ТОВ «Трансбалктермінал», перебуває на військовій службі, з 14.09.2012 місце реєстрації має  в однокімнатній  квартирі № 1____ жилою площею 19,7 кв.м по вул. Парковій, буд. 48, всього на цій площі зареєстровано 7 осіб, власниця цієї квартири - Круглова Тетяна Анатоліївна за вказаною адресою не зареєстрована.

Старуш Антон Володимирович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від ____ серія  УБД № _____).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

- Левченко Катерина Юріївна працює продавцем-консультантом ФОП Коваль Л.М.,  в даний час знаходиться у відпустці по догляду за молодшою дитиною, ще на утриманні має двох неповнолітніх дітей, які зареєстровані з нею в однокімнатній квартирі № ____ жилою площею 21,2 кв.м по вул. Робочій, буд. 5 в селі Малодолинське, де зареєстровано 12 осіб. Чоловік Левченко Вадим Вячеславович реєстрацію місця проживання має в б. ____ жилою площею 20,2 м2 по вул. Горіховій сел. Олександрівка, всього на цій  площі зареєстровано 3 особи (він, брат, мати - власник будинку).  Проживає родина Левченко по усному договору в орендованій квартирі № ____ по вул. Парусній, 7 в м. Чорноморську.

 У відповідності до вимог підпункту 1 пункту 13 підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечена жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла  як багатодітна сім’я яка має у своєму складі трьох дітей у відповідності до вимог статті 45 Житлового Кодексу України. Чоловік  житлом забезпечений.

- Завадський Едуард Цезарович перебуває на військовій службі, мешкає в кімнаті № ____ гуртожитку по вулиці Парковій, 20а в м. Чорноморську складом сім’ї із 3 осіб (він, дружина Завадська Наталія Миколаївна, дочка Завадська Марія Едуардівна, 2017 року народження).

Завадський Едуард Цезарович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від _____ серія  УБД № _______).

Відповідно до вимог підпункту 6 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як мешканець гуртожитку з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

- Степанок Сергій Вячеславович перебуває на військовій службі, до 13.09.2023 був зареєстрований в гуртожитку по вул. Грецькій, 20 в селищі Олександрівка, з 13.09.2023 місце реєстрації має  в двокімнатній  квартирі № ____жилою площею 30,1 кв.м по вул. Парусній, буд, 17, всього на цій площі зареєстровано 4 особи (він, дружина Степанок Наталія Олександрівна - власниця цієї квартири, дочка Степанок Дарія Сергіївна, 2007 року народження, син Степанок Кирило Сергійович 2011, року народження).

Степанок Сергій Вячеславович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від _____ серія  УБД № _____).

Відповідно до вимог підпункту 7 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов у зв’язку з проживанням в одній кімнаті осіб різної статі, старших за 9 років з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 8, 13, 15, 44, «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»,  керуючись  підпунктом 19 статті 6, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статті 45, 46 Житлового кодексу України (назва Кодексу в редакції Закону № 2215-IX від 21.04.2022), статтями 30, 52 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області вирішив:

1. Прийняти громадян на квартирний облік:

- Кожедубова Андрія В'ячеславовича з правом першочергового отримання  житла як внутрішньо переміщену особу, учасника бойових дій АТО, складом  сім’ї із 4 осіб (він, дружина, донька, син);

- Самсоненко Святослава Сергійовича з правом першочергового отримання  житла як  учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї - 1 особа;

- Старуша Антона Володимировича з правом першочергового отримання  житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї -  1 особа;

- Левченко Катерину Юріївну  з правом першочергового отримання  житла як багатодітну родину, складом сім’ї із 4 осіб (вона, троє дітей); 

- Завадського Едуарда Цезаровича з правом першочергового отримання  житла як  учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї із 3 осіб (він, дружина, дочка);

- Степанок Сергій Вячеславович з правом першочергового отримання  житла як  учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї із 4 осіб (він, дружина, дочка, син).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

           Виконуючий обов’язки міського голови                                          Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ


Прикріплені файли: