Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/11/2023

Рішення виконавчого комітету від 13.11.2023 № 317 «Про прийом громадян на квартирний облік»

Розглянувши заяви громадян  щодо прийняття на квартирний облік та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії з житлових питань  від 07.11.2023 (протокол № 9), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  •   Кожедубов Андрій В'ячеславович - капітан Національної поліції, згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.10.2022 № 5136-5002256989 він та члени родини у складі - 4 осіб (він, дружина Кожедубова Катерина Євгенівна, дочка Кожедубова Мілана Андріївна, 2013 року народження, син Кожедубов Макарій Андрійович, 2017 року народження) перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб. Сім’я Кожедубова Андрія В’ячеславовича зареєстрована в м. Волноваха Донецької області, проживає родина в                                кв. № ____ по вул. Парковій, буд. 6 в м. Чорноморську Одеського району Одеської області.

Кожедубов Андрій В’ячеславович і Кожедубова Катерина Євгенівна - учасники бойових дій АТО (посвідчення чоловіка від ____ серія МВ № ____, дружини від ____ серія УБД                            № ____).

Відповідно до вимог підпункту 8 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій згідно з пунктом                        19 частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

- Самсоненко Святослав Сергійович перебуває на військовій службі, з 31.07.2023 місце реєстрації має  в однокімнатній  квартирі № _____, жилою площею 10,6 кв.м по                                  вул. 1Травня, буд. 7, всього на цій площі зареєстровано 2 особи (він, Васильченко Радж Володимирович - власник цієї квартири). Дружина Атаманчук Олександра Костянтинівна та діти: Атаманчук Єва Святославівна, 2019 року народження і Атаманчук Матвій Святославович, 2020 року народження реєстрації місця проживання в місті Чорноморську                    не мають. Проживає родина по усному договору в орендованій квартирі № ____ по                                    вул. Данченка, 12.  

Самсоненко Святослав Сергійович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від _____ серія  УБД № _____).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" без урахування 5 років проживання в місті відповідно до вимог пункту 15 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР».

- Старуш Антон Володимирович - змінний електромонтер ТОВ «Трансбалктермінал», перебуває на військовій службі, з 14.09.2012 місце реєстрації має  в однокімнатній  квартирі № 1____ жилою площею 19,7 кв.м по вул. Парковій, буд. 48, всього на цій площі зареєстровано 7 осіб, власниця цієї квартири - Круглова Тетяна Анатоліївна за вказаною адресою не зареєстрована.

Старуш Антон Володимирович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від ____ серія  УБД № _____).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

 

  • Левченко Катерина Юріївна працює продавцем-консультантом ФОП Коваль Л.М.,                     в даний час знаходиться у відпустці по догляду за молодшою дитиною, ще на утриманні має двох неповнолітніх дітей, які зареєстровані з нею в однокімнатній квартирі № ____ жилою площею 21,2 кв.м по вул. Робочій, буд. 5 в селі Малодолинське, де зареєстровано 12 осіб. Чоловік Левченко Вадим Вячеславович реєстрацію місця проживання має в б. ____ жилою площею 20,2 м2 по вул. Горіховій сел. Олександрівка, всього на цій  площі зареєстровано                          3 особи (він, брат, мати - власник будинку).  Проживає родина Левченко по усному договору в орендованій квартирі № ____ по вул. Парусній, 7 в м. Чорноморську.

 У відповідності до вимог підпункту 1 пункту 13 підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечена жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла  як багатодітна сім’я яка має у своєму складі трьох дітей у відповідності до вимог статті 45 Житлового Кодексу України. Чоловік  житлом забезпечений.

- Завадський Едуард Цезарович перебуває на військовій службі, мешкає в кімнаті № ____ гуртожитку по вулиці Парковій, 20а в м. Чорноморську складом сім’ї із 3 осіб (він, дружина Завадська Наталія Миколаївна, дочка Завадська Марія Едуардівна, 2017 року народження).

Завадський Едуард Цезарович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від _____ серія  УБД № _______).

Відповідно до вимог підпункту 6 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як мешканець гуртожитку з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

- Степанок Сергій Вячеславович перебуває на військовій службі, до 13.09.2023 був зареєстрований в гуртожитку по вул. Грецькій, 20 в селищі Олександрівка, з 13.09.2023 місце реєстрації має  в двокімнатній  квартирі № ____жилою площею 30,1 кв.м по вул. Парусній, буд, 17, всього на цій площі зареєстровано 4 особи (він, дружина Степанок Наталія Олександрівна - власниця цієї квартири, дочка Степанок Дарія Сергіївна, 2007 року народження, син Степанок Кирило Сергійович 2011, року народження).

Степанок Сергій Вячеславович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від _____ серія  УБД № _____).

Відповідно до вимог підпункту 7 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов у зв’язку з проживанням в одній кімнаті осіб різної статі, старших за 9 років з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 8, 13, 15, 44, «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»,  керуючись  підпунктом 19 статті 6, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статті 45, 46 Житлового кодексу України (назва Кодексу в редакції Закону № 2215-IX від 21.04.2022), статтями 30, 52 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Прийняти громадян на квартирний облік:

- Кожедубова Андрія В'ячеславовича з правом першочергового отримання  житла як внутрішньо переміщену особу, учасника бойових дій АТО, складом  сім’ї із 4 осіб (він, дружина, донька, син);

- Самсоненко Святослава Сергійовича з правом першочергового отримання  житла як  учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї - 1 особа;

- Старуша Антона Володимировича з правом першочергового отримання  житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї -                          1 особа;

- Левченко Катерину Юріївну  з правом першочергового отримання  житла як багатодітну родину, складом сім’ї із 4 осіб (вона, троє дітей); 

- Завадського Едуарда Цезаровича з правом першочергового отримання  житла як  учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї із 3 осіб (він, дружина, дочка);

- Степанок Сергій Вячеславович з правом першочергового отримання  житла як  учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї із 4 осіб (він, дружина, дочка, син).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови                   Ігоря Сурніна.

 

Виконуючий обов’язки міського голови                                          Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ


Прикріплені файли: