Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/11/2023

Розпорядження міського голови від 14.11.2023 № 304 «Про дотримання вимог щодо протидії дезінформації на території Чорноморської міської територіальної громади»

Відповідно до листа Одеської районної військової адміністрації від 26.10.2023 №5864/01–39/23/6 та керуючись статтею 39 Конституції України, статтею 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статями 17, 36, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Керівникам комунальних підприємств і установ, виконавчих органів та структурних підрозділів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

1.1. Не пізніше ніж за один день до візиту надавати до відділу з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області інформацію про візити до Чорноморської міської територіальної громади депутатів Верховної Ради України, міністрів Кабінету Міністрів України, їхніх заступників, депутатів Одеської обласної ради, інших відомих публічних людей.

1.2. Заборонити публікацію на своїх офіційних вебсайтах та у месенджерах інформації, що стосується ракетних атак, замінування та інших безпекових повідомлень.

2. Відділу з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

2.1. Невідкладно інформувати відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Одеської районної військової адміністрації про проведення на території Чорноморської міської територіальної громади мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій (із зазначенням мети акції, прізвища, ім’я, по батькові організатора, назви громадської організації тощо).

2.2. Забезпечити безумовне виконання листа Одеської районної військової адміністрації від 26.10.2023 №5864/01–39/23/6.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови згідно із розподілом функціональних обов’язків.

 

Виконуючий обов’язки міського голови                                            Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення