Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27/11/2023

Проект рішення від 27.11.2023 «Про внесення змін до Регламенту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання, затвердженого рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 11.12.2020 № 2 – VIII»

З метою удосконалення норм Регламенту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області  вирішила:

 

1. Внести зміни до Регламенту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання, затвердженого рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 11.12.2020 № 2 – VIII, згідно з додатком до даного рішення (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, секретаря міської ради Олену Шолар.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення