Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27/11/2023

Проект рішення від 27.11.2023 «Про внесення змін до Положення про постійні комісії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІІ скликання, затвердженого рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 11.12.2020 № 3-VIII»

З метою удосконалення Положення про постійні комісії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІІ скликання, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до Положення про постійні комісії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІІ скликання, затвердженого рішенням Чорноморської міської  ради  Одеського району  Одеської області від 11.12.2020 № 3-VIII, а саме: виключити з пункту 5.1 розділу 5 наступні абзаци:

«У разі, якщо за  результатом розгляду проєкту рішення половина від загального складу комісії проголосувала «за» надання висновку або рекомендації, а інша половина членів комісії проголосувала «проти», та, відповідно, висновок або рекомендація не прийняті більшістю голосів від загального складу комісії, такий проєкт рішення включається до порядку денного сесії ради.

Вказаний принцип не застосовується під час роботи постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою та постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності. Проєкти рішень щодо земельних правовідносин та щодо фінансово-економічних питань можуть бути включені до порядку денного сесії ради виключно у випадку, якщо такі проєкти рішень були рекомендовані до включення до порядку денного сесії ради відповідно постійною комісією з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою та постійною комісією з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, за що проголосувала більшість від загального складу відповідної комісії».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, секретаря міської ради Олену Шолар.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення