Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/11/2023

Рішення виконавчого комітету від 28.11.2023 № 367 «Про затвердження складу комісії з розгляду питань щодо встановлення пам'ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади»

З метою упорядкування процедури встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади, відповідно до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  «Про затвердження Порядку встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків та меморіальних    дошок   на    території   Чорноморської   міської   територіальної    громади» від 05.10.2023 № 458-VIII, керуючись статтями 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив: 

                     

  1. Затвердити  склад комісії з розгляду питань щодо встановлення  пам'ятних  знаків та меморіальних   дошок   на   території  Чорноморської   міської  територіальної  громади    (додається).
  2. Визначити,   що   до   складу   комісії   можуть   бути   включені   не    менше    3-х представників ветеранських громадських організацій за їх заявами, поданими у 10-денний термін після оприлюднення даного рішення. Рішення про включення представників ветеранських  громадських  організацій приймається відповідно до черговості подання заяв.
  3. Оприлюднити  дане  рішення  на вебсайті  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  4. Контроль  за  виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Ігоря Сурніна та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення