Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/11/2023

Рішення міської ради від 28.11.2023 № 494-VIII «Про надання комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоди на відчуження транспортного засобу шляхом продажу на електронному аукціоні»

Розглянувши лист комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго»  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області  від 06.11.2023 № Внутр-11490-2023 щодо відчуження транспортного засобу ГАЗ - 53 (КО 503) шляхом продажу на електронному аукціоні та додані до листа документи, беручи до уваги фізичний знос  транспортного засобу та економічну недоцільність проведення його капітального ремонту, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 «Про затвердження Порядку проведення  електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації  та визначення додаткових умов продажу», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та  комунальної власності та з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, на підставі статей 317, 319  Цивільного кодексу України,  статей  26, 60  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоду на відчуження транспортного засобу ГАЗ - 53 (КО 503), реєстраційний номер 13001ОВ, 1982 року випуску,  шляхом продажу на електронному аукціоні.
  2. Комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

         2.1. Здійснити відповідні заходи щодо продажу транспортного засобу, зазначеного у пункті 1 даного рішення,  через електронну торгову систему  відповідно до норм чинного законодавства.

         2.2. Після реалізації (продажу) транспортного засобу, зазначеного у пункті 1 даного рішення,  здійснити його списання зі свого  балансу та оформити документацію згідно з нормами чинного законодавства.

         3.  Кошти, отримані від реалізації (продажу) вищезазначеного транспортного засобу, зарахувати на поточний рахунок комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго»  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та направити їх на підтримку належного утримання основних фондів підприємства.

         4. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови  Руслана Саїнчука та Ігоря  Сурніна.

 

Міський голова                                                                              Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення