Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/11/2023

Рішення міської ради від 28.11.2023 № 496-VIII «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна (генераторів) від Одеської обласної державної (військової) адміністрації»

Відповідно до розпорядження  голови Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 30.10.2023 № 900/А-2023 «Про розподіл гуманітарної допомоги, отриманої від Благодійного фонду «ЮЕЙМ», Чорноморській міській територіальній громаді передається два генератори.

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається Чорноморській міській територіальній громаді, враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та  комунальної власності та з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, керуючись Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 25, 60  Закону  України "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від Одеської обласної державної (військової) адміністрації інше окреме індивідуально визначене майно, а саме: генератори Denyo Isuzu потужністю 36 кВт у кількості двох штук.
  2.  Майно, зазначене у пункті  1 даного рішення, безоплатно передати на баланс (господарське відання) комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  3.    Уповноважити заступника міського голови Ігоря Сурніна  на підписання акту приймання – передачі до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області іншого окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення,  та його подальшу безоплатну передачу на баланс (господарське відання) комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  4.    Комунальному підприємству  «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

          4.1  здійснити  необхідні заходи щодо оцінки отриманого майна відповідно до  статті  7  Закону України  «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» та інших норм законодавства;

          4.2  забезпечити  відображення надходження майна в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови Ігоря Сурніна та Руслана Саїнчука.

  

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення