Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/12/2023

Проект рішення від 14.12.2023 «Про затвердження структури та загальної чисельності Чорноморського міського центру соціальних служб Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції»

З метою забезпечення проведення Чорноморським міським центром соціальних служб Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області роботи з постраждалими  від домашнього насильства та з особами, які вчинили таке насильство, керуючись наказами  Міністерства соціальної політики України № 1434 від 01.10.2018 «Про затвердження типової програми для кривдників» та від 13.10.2021 № 588 «Про внесення змін до Типової програми для кривдників», ст. 28 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, на підставі ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

1. Затвердити структуру та загальну чисельність  Чорноморського  міського центру соціальних  служб  Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської області в новій редакції (додається).  

2. Пункт 3 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 № 186-VIII «Про зміну назви Чорноморського міського центру соціальних служб Одеського району Одеської області, затвердження положення, структури та загальної чисельності центру в нових редакціях» вважати таким, що втратив свою чинність.  

3. Дане рішення набирає чинності 01 січня 2024 року.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, першого заступника міського голови  Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                              Василь ГУЛЯЄВ

 

         

 


Прикріплені файли: