Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14/12/2023

Проект рішення від 19.05.2024 «Про включення об’єкту комунальної власності до Переліку другого типу (нежитлове приміщення по вул. Віталія Шума, 4 у м. Чорноморську)»

Беручи до уваги звернення комунального некомерційного підприємства «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (від 10.11.2023 № Внутр-11831-2023; від 22.11.2023 № Внутр-12317-2023) та лист комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (від 06.12.2023 № Внутр-12956-2023) щодо включення до Переліку другого типу частини боксів площею 31,80 кв.м (нежитлове приміщення № 2 згідно з технічним паспортом від 03.06.2021), які знаходяться в громадському будинку з господарськими (допоміжними) будівлями, за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Віталія Шума, 4, з метою розміщення двох транспортних засобів комунального некомерційного підприємства «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтею  6, абзацом десятим  пункту 1 статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району  Одеської області  вирішила:

             

1. Включити до Переліку другого типу об’єкт, який належить до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону (далі – Перелік другого типу), а саме:

-  частину боксів площею 31,80 кв.м (нежитлове приміщення № 2 згідно з технічним паспортом від 03.06.2021), які знаходяться в громадському будинку з господарськими (допоміжними) будівлями, за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Віталія Шума, 4, та перебувають на балансі комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (надалі – Об’єкт).

2.  Затвердити умови оренди Об’єкта:  

2.1. Майно може бути використане для розміщення двох транспортних засобів комунального некомерційного підприємства «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

2.2. Надати згоду на передачу Об’єкта в оренду строком на 5 років.

3. Розмір орендної плати визначається відповідно до Методики  розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України 
від 28.04.2021 № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно».

4. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

4.1. Повідомити комунальне некомерційне підприємство «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та заявника про прийняте рішення щодо включення Об’єкта оренди до Переліку другого типу.

4.2. Оприлюднити в електронній торговій системі (ЕТС) та на вебсайті  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області дане рішення щодо включення Об’єкта оренди до Переліку другого типу.

4.3. Здійснити  необхідні заходи з укладення договору оренди відповідно до вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступників  міського голови Ігоря Сурніна,  Романа Тєліпова. 

 

 Міський голова                                               Василь   ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення