Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/12/2023

Розпорядження міського голови від 20.12.2023 № 360 «Про створення робочої групи з розроблення проєкту Статуту Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

З метою створення сприятливих умов для подальшого розвитку Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, визначення правових та організаційних основ для максимально широкої участі мешканців територіальної громади у вирішенні питань місцевого самоврядування, налагодження взаємодії між владними, громадськими та приватними інститутами суспільства, врахування історичних, національно - культурних, соціально - економічних та інших особливостей здійснення  місцевого самоврядування на  території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, враховуючи персональні зміни у міській раді та її виконавчому комітеті, керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

  1. Створити  робочу групу з розроблення  проєкту Статуту Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області та затвердити її персональний склад у новій редакції (додаток 1).
  2. Затвердити Положення про діяльність робочої групи з розроблення  проєкту Статуту Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області   (додаток 2).
  3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Чорноморського міського голови від 30.08.2019 № 297 «Про створення робочої групи з розробки та затвердження Статуту міста Чорноморська Одеського району Одеської області».
  4. Контроль за виконанням данного розпорядження покласти на секретаря ради Олену Шолар.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення