Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/12/2023

Розпорядження міського голови від 20.12.2023 № 361 «Про затвердження переліку посадових осіб, які допускаються до роботи з документами з обмеженим доступом у виконавчих органах Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

У зв’язку з кадровими змінами та з метою забезпечення належної організації роботи комісії з питань роботи із службовою інформацією виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, відповідно до Законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016  № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію» (зі змінами),  керуючись  ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Затвердити перелік посадових осіб  виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та  її структурних підрозділів, які допускаються до роботи з документами з грифом «Для службового користування» (додається).

2. Вважати таким, що  втратило  чинність,  розпорядження  міського  голови від  04.10.2023  № 256 «Про затвердження переліку посадових осіб, які допускаються до роботи з документами з обмеженим доступом у виконавчих органах Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області».

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голови                                                                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення