Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/12/2023

Проект рішення від 21.12.2023 «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2021 № 48 – VIIІ «Про утворення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання, визначення його чисельності та затвердження його персонального складу» (зі змінами)»

Беручи до уваги лист депутатів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо внесення змін до персонального складу виконавчого   комітету, враховуючи висновок постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, відповідно до ст. ст.  26, 42, 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2021 № 48 – VIIІ «Про   утворення   виконавчого   комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання, визначення його чисельності та затвердження його персонального складу» (зі змінами), а саме:

1.1. Виключити зі складу виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району   Одеської області VІІІ скликання Єкімова Володимира Володимировича.

1.2. Включити до складу виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району   Одеської області VІІІ скликання Ненеку Олега Степановича.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян.

 

Міський голова                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення