Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/12/2023

Проект рішення від 22.12.2023 «Про узгодження плану - графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, установах, організаціях, та погодження графіків проведення на підприємствах, установах, організаціях спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту на території Чорноморської міської територіальної громади на 2024 рік»

Відповідно до ст. 39 Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 26.04.2013 № 443 «Про затвердження Порядку підготовки  до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту», від 26.04.2013 № 444               «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», від 23.10.2013 № 819 «Про затвердження Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту» та наказу МВС України від 28.11.2019 № 991 «Про затвердження Порядку організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту», керуючись ст. ст. 36-1, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Узгодити план-графік проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, установах, організаціях на території Чорноморської міської територіальної громади,  на 2024 рік.

2. Погодити графіки проведення на підприємствах, установах, організаціях спеціальних об’єктових навчань  і тренувань  з питань цивільного захисту на території Чорноморської міської територіальної громади на  2024 рік:

2.1. Товариство з обмеженою відповідальністю «СП РИСОІЛ ТЕРМІНАЛ»;

2.2. Чорноморський морський фаховий коледж;

2.3. Чорноморська філія Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»;

2.4. Комунальне підприємство «Чорноморськтеплоенерго»;

2.5. Товариство з обмеженою відповідальністю «ІЗТ»;

2.6. Комунальне підприємство «Міське управління житлово-комунального

господарства»;

2.7. Комунальне підприємство «Чорноморськводоканал»;

2.8. Комунальне підприємство «Зеленгосп»;

2.9. Спільне підприємство Товариство з обмеженою відповідальністю

 «Трансбалктермінал»;

2.10. Державне підприємство «Морський торговельний порт Чорноморськ»;

2.11. Приватне акціонерне товариство «Іллічівськзовніштранс»;

2.12. Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська чорноморська

індустрія»;

2.13. Приватне акціонерне товариство «ІСРЗ»;

2.14. Товариство з обмеженою відповідальністю «Чорноморський рибний порт»;

2.15. Товариство з обмеженою відповідальністю «Чорноморський логістичний центр».

3. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області надати допомогу підприємствам, установам, організаціям у підготовці та проведенні  спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту у 2024 році відповідно до плану – графіка.

4. Структурним підрозділам Одеського РУ ДСНС України в Одеській області організувати методичне керівництво практичною підготовкою працівників, зокрема керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, та здійснювати облік проведених спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.

5. Керівникам підприємств, установ та організацій, зазначених у пункті 2 цього рішення:

5.1. спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту проводити в робочий час та за рахунок власних коштів;

5.2. після проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту надати звіт про організацію підготовки та проведення спеціального об’єктового навчання  (тренування) з питань цивільного захисту до відділу взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                       Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення