Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07.08.2024 08:41

Заходи з імунізації населення проти кашлюку, дифтерії та правця в м. Чорноморськ

26d7d5c3-11dd-4db5-98c0-1271a62e1beb.jpg

З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері захисту населення Одеської області від інфекційних хвороб та здійснення координації додаткових заходів з імунізації населення проти кашлюку, дифтерії та правця 09.08.2024р. з 10.00 по 13.00 планується розташування «Містечка здоров’я» з використанням вакцінального автобусу біля Чорноморського міськвиконкому за участю фахівців КНП «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та Відокремленого підрозділу санітарної охорони територій та на ВТ ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ».

Протягом цього заходу планується проведення тестування населення швидкими тестами на вірусні гепатити «В» та «С», ВІЛ, вимірювання артеріального тиску, вмісту цукру та холестерину, консультування сімейним лікарем.

Також КНП «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Волковою О.М. буде організована робота мобільної вакцинальної бригади для проведення імунізації мешканців міста Чорноморська проти дифтерії та правця, які пропустили планові щеплення та після останнього щеплення пройшло більш ніж 10 років.