Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11.01.2024 15:10

Звіт перед виборцями про роботу депутата Чорноморської міської ради VIII скликання Чулкова Володимира Михайловича за 2023 рік

659fe935a0279__Прапор.png

Я, Чулков Володимир Михайлович, обраний депутатом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIII скликання, відповідно до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»  звітую про депутатську діяльність за 2023 рік.

Згідно із умовним розподілом території громади на округи, за мною закріплені: вул. Віталія Шума, буд. №6, 6-А, 6-Б, 9; вул. Першого Травня, буд №19, 40, 40-Б, 42, 42-А.

На початку 2023 року у власність громади були отримані об’єкти соціальної інфраструктури від державного підприємства Морський торговельний порт «Чорноморськ», протягом 2021-2022 років працював у робочій комісії яка займалась питанням безоплатного прийняття об’єктів, як результат - громада отримала у 2023 році 8 об’єктів у комунальну власність.

Як депутат міської ради протягом року приймав участь у пленарних засіданнях міської ради, засіданнях постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою (членом якої я є), засіданнях виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, у засіданнях інших комісій, утворених міською радою та її виконавчого комітету, з правом дорадчого голосу.

На сесіях міської ради мною було підтримано ряд важливих питань, серед яких міські програми, зокрема:

  • підтримка ТРО та посилення заходів громадської безпеки;
  • здоров’я населення;
  • соціального захисту;
  • сприяння діяльності ОСББ;
  • фінансової підтримки комунальних підприємств.

та інші важливі програми та рішення.

Протягом року проводив зустрічі із громадянами, сприяв у отриманні громадянами матеріальної допомоги на лікування, складав акти обстеження соціально-побутових умов проживання, допомагав малозабезпеченим громадянам та ВПО у отриманні гуманітарної допомоги у виді  продуктових наборів, вносив пропозиції щодо вирішення актуальних питань громади у сфері транспорту.

Враховуючи звернення громадян, направив 13 депутатських звернень, за результатом яких були зроблені:

  • підрізки аварійних дерев та гілок біля будинків;
  • ремонт внутрішньобудинкових електричних комунікацій у будинку №9 по вулиці Віталія Шума;
  • демонтаж аварійного рекламного щита біля будинку №6 по вулиці Віталія Шума;
  • ремонт майданчика для розташування сміттєвих баків біля будинку №9 по вулиці Віталія Шума;
  • ремонт бетонних сходів у дворі будинків №6 та 6-А по вулиці Віталія Шума;
  • ініціював питання демонтажу баштового крану, розташованого на покинутому  будівельному майданчику біля будинку №19 по вулиці Першого Травня;
  • проведені обстеження та усунені недоліки у внутрішньобудинкових системах холодного водопостачання у будинках №6, 6-А, 9 по вулиці Віталія Шума

Також доводжу до відома громадян, що під час дії воєнного стану в України діють певні обмеження та заборони, через які вимушено призупинені роботи з капітального ремонту та благоустрою, але впевнений, що коли настане наша Перемога, ми втілимо у життя усі задуми та зробимо наше місто ще більш комфортним та привабливим.

З метою формування плану роботи на 2024 рік та для вирішення поточних питань запрошую на прийом громадян, який я проводжу у кожну третю п’ятницю місяця з 15:00 до 16:00 у каб. 400 у адміністративній будівлі міської ради, за адресою проспект Миру, 33. Прошу врахувати, що під час дії сигналу «Повітряна тривога», прийом не відбувається. Попередній запис за телефоном 093 757 92 01.

 

З повагою,

 

Депутат Чорноморської міської ради                                 Володимир ЧУЛКОВ

Одеського району Одеської області

VIII скликання