Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25.01.2024 14:47

Поточні плани з питань охорони навколишнього природного середовища на 2024 рік

65b258f6b0463__1.jpg

Шановні керівники підприємств, установ, організацій Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області!

Звертаємо Вашу увагу на необхідність суб’єктам господарської діяльності погоджувати поточні плани роботи підприємств, установ та організацій з питань охорони навколишнього природного середовища і використання природних ресурсів.

Поточні плани подаються в трьох примірниках, до яких додається звіт по виконанню природоохоронних заходів, передбачених поточним планом за попередній рік.

З питань оформлення планів та звітів звертатися до сектору екології виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (адреса: просп.Миру,33, каб.222 або за тел: 5-20-11).

Нагадуємо, що розробка Планів роботи підприємств з питань охорони навколишнього природного середовища і використання природних ресурсів регулюється вимогами чинного природоохоронного законодавства:

🔹 ст. 19 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища»,

🔹 ст.27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

З метою впровадження системного підходу до узагальнення зазначеної інформації, пропонуємо скористатись єдиною формою вищезазначених поточних планів (додається) та Методичними рекомендаціями для розробки поточних та перспективних планів роботи підприємств, установ та організацій з питань охорони навколишнього природного середовища і використання природних ресурсів (додається).