Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09.02.2024 10:34

Стартував проєкт “Освітній Молодіжний Центр міста Чорноморська “Young”

65c5e39be75e2__Зображення1.png

З 📅01 лютого 2024 року стартував проєкт “Освітній Молодіжний Центр міста Чорноморська “Young”, який реалізує БО "БФ "Польський Дім" м. Чорноморськ за підтримки NGO "Nova Ukraine" та The BUFFET Foundation разом з МО "Чорноморський Молодіжний Простір CHODVIZH".

Особливістю новоствореного МЦ є те, що він створений на громадських засадах, на базі Благодійної Організації “Благодійний Фонд “Польський Дім”, та підтримується Відділом культури Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

Основним напрямком роботи ОМЦЧ “ЯНГ” є проведення освітніх та розважальних безоплатних занять для молоді віком від 10 до 25 років. Детально з розкладом занять можна ознайомитися на сторінках проєкту:

Історія проєкту:👇

Освітній Центр для дітей “ЗМІСТОВНО” у м. Чорноморськ, який проводить освітні заняття для дітей віком від 5 до 17 років, відкрився у Чорноморську 1 червня 2023 року. Щомісяця ОЦДД “ЗМІСТОВНО” у м. Чорноморськ відвідують тисячі учасників.

У жовтні 2023 року було прийнято рішення про відокремлення підліткової групи Освітнього Центру ЗМІСТОВНО у підпроєкт "ХАБ ВУЛИК". Протягом чотирьох місяців його існування були досягнуті значні результати, що спонукали БО "БФ "Польський Дім", NGO "Nova Ukraine" та The BUFFET Foundation запустити пілотний проєкт з формування освітнього молодіжного центру в Чорноморській громаді.

За 2023 рік ОЦДД “ЗМІСТОВНО” м. Чорноморськ, що реалізує  БО “БФ “Польський Дім” за підтримки Відділу культури та Управління освіти Чорноморської міської ради, МО “Чорноморський Молодіжний Простір CHODVIZH” було проведено 490 заходів та залучено понад 10 000 учасників віком від 5 до 25 років.

Це вражаючі показники! Вони мали можливість брати участь у майстер-класах, тренінгах, онлайн-уроках та інших заходах, організованих протягом 490 активностей. Крім того, проведено 18 онлайн-заходів на тему "Соціальної згуртованості", спрямованих на спілкування та формування цінностей у суспільстві.

Спільно було проведено такі масштабні події як:

🔷 День ігор для дітей на Korabelna Alley Playful Street

🔷 Chornomorsk Cosplay Fantasy - 2023

🔷 Запуск кулінарного проекту "Граїмо" від Культ Фуд Євгена Клопотенка та UNICEF Ukraine

🔷 "Make some noise!"

 

Зображення2.png Зображення3.png