Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15.02.2024 14:15

Покладання квітів з нагоди 35-річниці Дня виводу військ з Афганістану

65ce005d6a6fa__1.jpg

15 лютого 2024 року у Чорноморську відбулась церемонія покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та на честь 35-річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Міський голова Василь Гуляєв вручив  Почесні грамоти та Подяки «за самовідданість, мужність при виконанні бойових завдань,  підтримку воїнів-інтернаціоналістів у захисті їх прав, патріотичне виховання молоді» воїнам-афганцям, мудрість і бойовий досвід яких і сьогодні допомагають боронити рідну землю від підступного ворога.

Дякуємо мужнім воїнам та схиляємо голови, вшановуючи світлу пам’ять тих, чий біль став частиною нашої спільної історії, що віддзеркалюється у серцях прийдешніх поколінь, ніколи не забуваючи їх жертву та самовідданість.

З часу закінчення війни пройшло 35 років, проте і до сьогодні не загоїлись рани у серцях матерів і жінок, які втратили своїх дітей та чоловіків на тій страшній, чужій, незрозумілій війні.

Бажаємо всім українським захисникам і захисницям, які сьогодні у важких боях виборюють право на життя у мирній та вільній країні, міцного здоров'я, витривалості та незламності на шляху до Перемоги💙💛

З Україною в серці! Слава Героям!

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg О.jpg