Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23.02.2024 11:24

ГРАНТИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОГРАМ ОБМІНІВ (ОСІБ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ) ВІД ПОСОЛЬСТВА США

65d864a23b1b6__imgonline-com-ua-Resize-vdTemw8prcEGvFs.jpg

Посольство США в Києві оголошує конкурс за Програмою «Гранти для учасників програм обмінів» 2024. Програма має на меті підтримати проекти, спрямовані на активізацію залучення громадянського суспільства до реформ в Україні, пом’якшення наслідків неспровокованої російської агресії проти України, надання підтримки вразливим верствам населення (переміщеним особам, ветеранам, людям з інвалідністю), а також висвітлення міцних зв’язків між людьми в Сполучених Штатах та Україні.

Посольство США надаватиме малі гранти в залежності від наявності коштів випускникам/учасникам програм обмінів і стажування, що фінансуються урядом США.

Завдяки фінансовій підтримці Програми «Гранти для учасників програм обмінів» уряд США прагне підтримати ініціативи випускників, спрямованих на підтримку реформ в Україні, відновлення країни після війни, боротьбу з корупцією, поглиблення верховенства права та інтеграції до євроатлантичних інституцій. Учасниками можуть бути Українські учасники програм обмінів (фізичні особи) або українські організації, що мають статус недержавних і неприбуткових, можуть взяти участь у програмі за умов відповідності критеріям.

Дедлайн: до 8 квітня 2024 року.

Суми грантів: максимальна сума грантів для фізичних осіб – 5,000 дол. США, максимальна сума для організацій – 40,000 дол. США (середня сума – 25,000-30,000 дол. США).

Більш детальніше за посиланням: https://chaszmin.com.ua/vid-5-000-do-40-000-dol-granty-dlya-uchasnykiv-program-obminiv-osib-ta-organizatsij-vid-posolstva-ssha/

Більше можливостей тут