Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15.03.2024 15:33

Проведення навчання "Система підтримки та супроводу ветеранів у громадах із застосуванням кейс-менеджменту"

65f44e4bc0671__photo_2024-03-08_10-05-15.jpg

У період з 04 по 09 березня 2024 року в рамках проєкту USAID Ukraine в тренінговому центрі Громадської організації «Простір можливостей» (м. Київ) для працівників соціальної сфери і сфери надання адміністративних послуг Одеської області проводилось навчання "Система підтримки та супроводу ветеранів у громадах із застосуванням кейс-менеджменту", в якому взяли участь представники Чорноморської міської територіальної громади – заступниця начальника управління забезпечення діяльності ЦНАП у м. Чорноморську Яна Прудивус, начальниця відділу персоніфікованого обліку громадян та соціальної підтримки управління соціальної політики Світлана Качмар та головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку громадян та соціальної підтримки управління соціальної політики Ірина Погребнюк.

Команда досвідчених спікерів, інтерактивний підхід до навчання, доступні навчальні матеріали, актуальні методичні рекомендації, активний обмін досвідом між фахівцями Одещини зробили процес навчання не просто насиченим, а й дуже корисним і надихаючим.

Щиро вдячні за запрошення та організацію такого потужного навчального заходу, адже сьогодні як ніколи актуальним є питання ефективної і всебічної реінтеграції ветеранів/ветеранок війни, підтримки їх сімей і тих, хто зараз захищає Україну, а підготовка фахівців, які взаємодіють із захисниками і захисницями нашої держави, є надзвичайно важливою.