Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28.03.2024 10:28

Інформація про навчання ветеранів війни

66052a568dc8d__zsu111.jpg

Запрошуємо до навчання ветеранів війни, членів їх сімей у рамках проєкту «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян».

Програма навчання здійснюється в рамках Проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізується Міжнародним агентством професійних кваліфікацій спільно з ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Економічна підтримка України”.

Участь у програмі навчання для слухачів є безоплатною!

Курс передбачає надання компетентностей з таких питань, як: нормативно-правові основи роботи помічника-консультанта ветеранів війни; представництво інтересів ветерана та його сім’ї; консультування з питань отримання медичної допомоги й реабілітування, соціальної адаптації, професійного відновлення та працевлаштування; базові принципи надання першої психологічної допомоги; удосконалення можливостей територіальної громади в задоволенні потреб ветеранів тощо.

Навчальний план  складає 24 години, розрахований на 2 тижні за графіком з урахуванням часових   можливостей  працюючих осіб. Слухачі, які пройшли навчання та процедуру оцінювання   набутих компетентностей, отримують сертифікат про успішне проходження курсів.

Для участі у програмі претендентам на навчання необхідно заповнити анкету, що додається, та надіслати її на електрону адресу office.pqa@ukr.net. Додатково приєднати до листа сканкопію посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або посвідчення учасника бойових дій – члена родини претендента на навчання.

АНКЕТА