Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10.04.2024 14:42

Екосвідомість – наше майбутнє: проведення інформаційно-комунікаційної кампанії

66167b95a5c1d__зображення_viber_2024-04-10_08-14-44-547.jpg

9 квітня відбулося установче засідання Робочої групи щодо проведення заходів у рамках інформаційно-комунікаційної кампанії «Екосвідомість – наше майбутнє».

На засіданні:

🔹Обговорили план заходів кампанії, який включає: еко-уроки, майстер-класи, акції з прибирання, висадки дерев та квітів.

🔹Розподілили завдання та відповідальність за організацію та проведення заходів.

🔹Визначились з датами та місцями проведення заходів.

Запрошуємо всіх жителів Чорноморської громади долучатися до еко-руху! Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій — справа кожного мешканця. Зробити нашу громаду чистою, зеленою та комфортною можемо лише ми самі!

План заходів інформаційно-комунікаційної кампанії «Екосвідомість – наше майбутнє».

Інформаційно-комунікаційна кампанії «Екосвідомість – наше майбутнє» реалізується в рамках підписаного між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та ВБО «Інститут місцевого розвитку» Меморандуму «Про взаєморозуміння та співробітництво в рамках реалізації грантової діяльності за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Громада – влада: діалог, довіра, дія».

Цей Меморандум було укладено для розширення та інституалізації взаємодії громадян і груп громадянського суспільства з органами місцевої влади Чорноморської міської територіальної громади, зміцнення взаємної довіри через впровадження для керівників та співробітників органів місцевого самоврядування і представників громадськості освітнього, інформаційного й інституційного забезпечення партисипативних процесів та здійснення експертної допомоги у розв’язанні місцевих проблем із застосуванням інструментів партисипації в рамках реалізації грантової діяльності.

зображення_viber_2024-04-10_08-14-45-313.jpg